The world is a weird place



Godnatt alla där ute!

Om Jag fick ta bort ett land i hela världen så skulle de bli

Ryssland. Jag är en person som aldrig hatar utan bara tycker mindre om saker och ting men jag må säga att jag hyser stort förakt till det gudsförgätna landet. Inte nog med att landet är en ökänd diktatur och det har det alltid varit men nu har dom röstat igenom en censurlag som praktiskt taget förbjuder homo och bisexuella. Snacka om att gå tillbaka till stenåldern.


Klicka på bilden för att läsa mera.

Men det verkar som om det behövs någon Guvernörs underskrift eller något så lagen kanske inte träder i kraft ändå. Jag förstår inte vad som är så bra med traditioner. Gå till kyrkan varje söndag och sitta i kyrkan i flera timmar, hålla käften trotts att man inte håller med och lyda minsta vink från de äldre även om det är dom som beter sig illa.

Har aldrig gillat ryssland och kommer aldrig och göra men nu hatar jag det. Undra vad som hade hänt om Hitler hade vunnit över dom patetiska ryssarna, kanske världen sett annorlunda ut fast på ett bättre sätt. Om det finns någon jävel med atombomber så har ni min fulla förståelse och tillåtelse om ni vill spränga sönder dom svinen.

Respekt för ryssland är som att respektera rasister



Heil Putin!

Klasströjorna och min låga batterinivå

Idag känner jag att jag cirka 10% kvar av min energi. Jag vaknade upp med en känsla som jag verkligen avskyr och vilken den är vill jag inte ta upp här. Det förstörde verkligen min morgon. Hehe och i mitt försök att vara smart så sa jag åt Lollo att vi skulle mötas kvart i. Jag tänkte att hon skulle va senare än mig. Men den jävlen var där prick och så kommer jag cirka tio minuter efter...

Vi hade musikprov idag men vem vill veta det...



Fick klasströjorna och så här blev dom.




My nickname



Det var meningen att den ska va så suddig :$



Min och Lollos komiska upptäckt.

Love ya!

Nu säger vi godnatt



Once king, always king

I suppose to be in rehab in two weeks

Efter en lång första dag i skolan så ska det nu bli riktigt skönt att få sova.
Trotts min hemska start på dagen så avslutades det hela på det bästa sättet.
Äsch, nu ska jag kolla klart på Ugly Betty och sen ska jag somna...
Förhoppningsvis.



I give it a try.

We Need to have a long conversation about him

Kunde ju inte somna igår. Kanske var det på grund av att jag vänt på dygnet eller så var det på grund av andra saker. I vilket fall så har det gjort mig hysteriskt trött idag. Haft ont som fan i huvudet. Sjukt ovärt. Kan inte låta bli att va nyfiken på vad som kommer hända nu. Skolan kommer va ungefär som den är men jag tror att mitt liv snart kommer att ta min nästa vänd punkt. Kanske låter knasigt.



Sen är det en sak att säga att våren är på väg men det är långt ifrån vår än. När våren har kommit för att stanna så kommer man märka det. Håll ut och ha tålamod, våren kommer men den är inte här än på ett tag. Gud vilken glädjedödare jag är men jag känner för att vara lite gnällig idag.



"Hunting for the love"

Funderar på att ta en liten paus men jag ska försöka uppdatera lite då och då. Har lite planer på några inlägg men jag behöver lite tid för att genomföra dom. Jag ber om ursäkt i förväg för den kommande uppdateringen.

- Donc, je peux sourire pour vous

Min humor på ganska hög nivå











Lova ya!

Tänk Va Tiden går

Kan inte riktigt släppa tanken på att det är 2012. Jag mins fortfarande när jag gick i trean 2006. Jag mins mina lärare och jag mins hur lätt livet var då. Det har gått 6 år sedan jag gick i trean. Sjukt läskigt. Mamma kommenterade en annan sak för någon dag sedan om att det snart har gått två år sedan vi flyttade ifrån vår gamla lägenhet.



Här är jag mellan 2008 - 2010
Som ni märker så skedde en ganska stor förändring på dom två åren.
Haha usch så man såg ut!



Här är jag 2011 - 2012
Det är ganska sjukt ändå hur fort tiden går.
Jag minns fortfarande stressen av att gå i åttonde klass.

Jag är en sån kille som inte kan ta vara på tiden jag har. Jag kan inte ta vara på dom fina stunderna i mitt liv. Jag tror det är lite varför jag tycker det är så sjukt viktigt att ta kort när saker och ting händer. Jag vill sätta mig ner och kolla igenom vad som hände dom åren och hur roligt jag haft det.

Glöm dina bekymmer imorgon kommer det nya.

Mitt liv blir ju bara för gosigt ibland!



- Oh oh, dom kallade honom gris.
- Skulle dom aldrig ha gjort.
- Nu hara dom ställt till de.

Better to be safe than sorry

Är verkligen usel med bloggandet just nu så ni får förlåta min dåliga uppdatering.
Åh måste verkligen slut bita på naglarna nu asså, bitit sönder ett helt finger...
Aja slänger in ett litet klipp från Desperate Housewives!



Love ya!

Allahjärtansdag



Så här går det till på spanskan. Eftersom jag hatar Alla hjärtans dag så berättar jag om min imorgon.


Love ya!

Ingen är perfekt men vi gör vårt bästa

Något jag ofta får höra eller känslan av är att folk kan säga att jag skulle vara perfekt. Jag säger verkligen ine det här för att skryta på något sätt utan försöker bara börja mitt inlägg. Men hur som helst. Ingen är perfekt och det ordet är riktigt blekt. Jag menar vad är egentligen perfektion?

Jag är en kille på 15 år, snart 16. Jag har inte den perfekta kroppen. Min hy är torr och jag har fräknar i ansiktet. Jag är inte överdrivet smart utan jag har mina intelligenta stunder precis som alla andra. Jag blir lätt avundsjuk men gör mitt yttersta för att försöka dölja det. Vet inte om jag är så bra på det. Jag är inte rolig, har ingen ståuppkomiker inom mig. Jag är inte snäll hela tiden utan jag kan va riktigt elak ibland. Jag är inte rik och inte snyggast i världen. Jag menar väl men det verkar inte alltid så. Jag kan såra människor utan att tänka på det.

Jag är helt enkelt inte perfekt. Ingen är det men det gäller att leva med det. Det finns dom som kan acceptera sig själva och sina liv medan det finns dom som ständigt måste vara perfekta. Kanske inte i allt men i det mesta. Att vara perfekt är något som kan leda till många farliga saker. Knark, alkohol och till och med självmord.

Vi alla gör vårt bästa för att få vår omgivning att tycka om oss. Vi ändrar på våra personligheter och våra utseenden. Vi vänder uppochner på våra liv för att passa in. Perfektion är något alla söker efter på ett eller flera sätt. Men det perfekta livet finns inte. Perfektion är en illusion om ett tillfredsställande liv. Det krävs mycket för att få det bra men helt perfekt finns det inget som är.



Ingen är perfekt, det är omöjligt.
Men för en del personer kan den man älskar mest av allt vara helt perfekt.
Precis som i ett lagligt dokument så finns det även kryphål överallt när som helst.

Everybody out!!!

Känner att jag har behovet av att slänga in ett halvt seriöst inlägg.
Att vara social på bloggen är något jag börjar få svårt för och dom däringa "smarta" inläggen börjar de bli tomt på. Grejen är att mitt huvud är så utarbetat att jag knappt vet vart jag är någonstans. Har go lust och ta paus ifrån bloggen men vad skulle de medföra?

Har istället tänkt ut en 1 års plan för bloggen och om jag känner att jag inte klarar av att uppdatera den längre så läggs den förmodligen ner i början av 2013 (om vi inte reda dött den 21 December 2012). Jag skulle verkligen uppskatta om någon av er kunde komma på lite idéer om vad jag kunde skriva om och så.

Har funderat på att ha frågestund på bloggen men känner mig orolig över att inte få så många frågor då jag känner själv att jag har svarat på de flesta frågor ändå via mina inlägg. Ni som följt min blogg ett tag vet ju rätt mycket om mig.

Jag ska försöka bättre mig på flera olika sätt men det är så mycket andra saker jag har behov av att göra nu. Men vill verkligen inte lägga ner. Älskar denna bloggen. Har byggt upp den från inget och gjort den bättre än vad jag själv kunnat drömma om. Titta detta blev ju ett riktigt seriöst inlägg ändå.

Så, snälla. Har ni några idéer på vad jag kan skriva om jag och om vad ni vill se mer utav på bloggen så säg jätte gärna till. Kommentera eller skicka ett mail till [email protected]

Ni betyder så sjukt mycket ska ni veta!

Han behöver kontroll över saker och ting.

Hej på er mina vänner!
Känner mig lagom trött just nu, blivit piggare sen tidigare i skolan. hm... skulle precis skriva något super smart men glömde ju såklart av de.. Hatar verkligen när det blir så!



Sånt här gör livet en aning roligare!

...
Känner att jag inte har något vettigt att skriva nu så vi säger godnatt?

Love ya!

Liten tanke.







Hellre säga för mycket än för lite.


Börjar bli varm i rocken!



Börjar faktiskt tycka om att videoblogga.

Från shoppningen:



Jack & Jones



Jack & Jones



Ser mobbad ut - Kapphal

Love ya!

Nu blir de till

Att sova. Vill ju inte vara för trött inför det första nationella provet!
Fett nervös men ändå riktigt taggad. Tror att de kommer va ganska enkelt och skojigt.
Folk gör det till en större grej än vad det egentligen är. Nationella proven är ju bara ett sätt för regeringen att se hur mycket eleverna faktiskt lär sig och hur dom ska göra för att förbättra de svenskan skolorna.



Sluta klaga för fan!

Tack för svar!

Här har ni svaret till min fråga:



För att komma till länken kan ni trycka på bilden!

Tack som tusan för svaret!

Love ya!

Just nu: Äkta människor


Loreen!

Seriöst, förstår inte hur männsikor kunde rösta upp Jean banan när Loreen var med!
Shieeet hon är hur grym som helst, med henne vinner vi Eurovison!



Euphoria -

Vilka armar!



Riktigt tacksam för svar! :)

Nu ska de handla om killar!

Är verkligen inte någon expert på den vanliga killen men jag ska ändå försöka. Det finns olika sorters killar. Enligt mig. Vissa är rent utsagt genomskinliga och vissa går bara inte att ta för givet. Vissa stinker av osäkerhet och vissa har tillräcklig mycket självrespekt för att bete sig med lite hyfs.

The Dudes.
Den killen som har hög rank i sin omgivning. Kan säga mer eller mindre precis vad han känner och alla runt omkring håller med, eller låtsas hålla med. Oftast riktigt osäkra och för att göra sig själv starkare så trycker dom gärna ner någon annan som har lägre rank. Enligt mig så är såna här killar riktigt genomskinliga. Du vet att dom djupt där inne är osäkra men dom gör sitt yttersta för att skymma undan det.

The Geeks.
Killen som har låg rank är oftast den som blir ner tryckt av de som har högre rank. Dessa killar har riktigt mycket potential för att ha ett strålande självförtroende men är tillräckligt ner tryckt för att inte kunna visa de eller utveckla de. Synligt snälla men tickande bomber. Jag menar, det finns inte någon i hela världen som bara kan ta emot och ta emot en massa skit utan till slut så kommer det ut. I bland i fel tillfällen och i fel sort.

Det finns många olika sorters killar och jag har bara tagit upp två stycken. Det finns jätte många olika sorters killar emellan dessa två jag tagit upp. Men oavsett vilken sorts kille man är så ska man ge fan i att trycka ner någon och man ska inte tillåta sig att tryckas ner. Det är riktigt svårt men det är nästan ett måste för att må bra.

Be kind to one another.

Visste du att?

Jag har ett sjukt kontrollbehov. Allt och alla runt omkring mig måste jag ha någon sorts kontroll över. Menar inte att jag ska gå runt och säga vad folk ska göra eller säga. Utan de handlar mer om att jag vill veta vart de står, vilka jag kan lita på och sånt.

Jag måste planera långt innan. Har till exempel tänkt på mitt gymnasieval sedan 5:an. Jag försöker tänka ut vad jag vill jobba med när jag blir stor och vad jag kan tänka mig jobba med tills jag har råd att flytta hemifrån. Detta gör jag så jag kan känna mig säker. Kontroll är säkerhet.

Detta är något som ibland är riktigt dåligt. Det kan gå ut över vänner eller familj som egentligen bara vill hjälpa en. Förlitar man sig för länge på kontrollen så tappar man sin spontanitet och förmåga att ta dagen som den kommer. I vissa fall går det att ta kontroll över kontrollbehovet och lära sig njuta.

Någon dag så kommer jag ta dagen som den kommer.

Länkbyte

Kör lite länkbyte med grymt sköna Anna Waktel!
Har ingen aning om hur vi lärde känna varandra men nu har vi haft puffkrig på facebook ett tag.
Jag leder ju dock över henne. Tycker att alla ni ska checka in Annas blogg!



Love ya!

Made my day



Kvälls humor utan dess like.


Allt känns så mycket skönare...

Efter en lång och härlig repetition på teatern. Då har man fått ut lite känslor och helt enkelt fått hålla på med något roligt. Dessvärre gick redovisningen inte bra idag. Genomförde den aldrig. Vågade inte sitta kvar i klassrummet. Sprang upp till syster istället. Satt där i hennes blåa soffa och skakade.

Jag kan stå inför flera hundra okända människor utan att vara nervös. Jag skulle kunna ställa mig på ett full satt Ullevi och prata till publiken om nästan vad som helst. Men att stå inför hela klassen de klara jag bara inte av. Det går bara inte. Blir så nervös trotts att jag vet att jag inget har att va nervös över.

Vet att de inte bara är jag som känner så. Finns många i klassen som tycker de är jobbigt att stå inför klassen och prata. Ändå så är det tvunget att ha muntliga redovisningar. För mig är det mer som om man sänker ner en när man ska göra de. Jag behöver inte öva inför att prata med andra. Det behöver inte klassen heller. Oavsett så finns det nästan inget värre än muntliga redovisningar.

Klirr i kassan

Godmorgon!
Just nu sitter jag och skakar som en gris på hal is. Hatar verkligen att redovisa inför klassen. Ingen aning varför. Jag menar, jag är van att stå inför publik men blotta tanken på att stå inför klassen och redovisa gör mig helt kallsvettig och skakig.



Tro dock inte att jag har något att oroa mig över. Möjligtvis att jag kommer tappa bort mig. Men eftersom jag går efter mina egna ord så tror jag inte det kommer bli så svårt. Om ändå man slapp känna sig nervös. Allt hade varit lättare då, eller hur?

Äsch, nu ska jag återgå till min frukost.
Kram på er!

Love ya!

Right now, right here

Nu ligger man och myser fram för ett avsnitt av Desperate housewives samtidigt som jag dricker min vanliga kopp med varm choklad. Riktigt mysigt. Skola imorgon och de betyder ju redovisning av svenska boken. Orkar inte med det...



You were in the same grade in the same time?

Love ya!

Right now, right here

Nu ligger man och myser fram för ett avsnitt av Desperate housewives samtidigt som jag dricker min vanliga kopp med varm choklad. Riktigt mysigt. Skola imorgon och de betyder ju redovisning av svenska boken. Orkar inte med det...



You were in the same grade in the same time?

Love ya!

Sitter just nu och försöker

Sjukt skönt med studie dag må jag säga men att veta att man har en muntlig redovisning till imorgon är ju lite för mycket. Speciellt när man ska ha de i hel klass, är också ganska säker på att jag kommer få redovisa först..
Måste tänka ut något som ska få alla huvuden att snurra.


Mm. Suck. Ångest. Panik. Kommer ej på något. Pallar ej. Brb gå och äta. Tillbaka. Varför är du inte färdig? Skit ner dig.


Love ya!

Sluta sätta press tjejer....

Varje dag på facebook kommer en hel drös med statusar upp som handlar om hur killar ska behandla tjejer. Det kan vara allt möjligt som de här:


Tjejer bör tänka på samma sak när de gäller killar.



finns något som heter privatliv, bara för att man är tillsammans så ska man inte dela varenda liten detalj av varandras liv. Och ni tjejer skulle aldrig få för er att säga något sånt till er kille.


Dags att börja tänka om på ditt val av killar.

Tjejer, jag älskar er för en massa anledningar men tyvärr så kan ni va ganska "Uttjatade". Snälla killar får inga tjejer men dumma killar får alla tjejer och ändå gnäller ni tjejer på att de inte finns några bra killar. Dags att inse tjejer, ni är dåliga på att välja killar.

1. Tjejer älskar när killar håller dem runt midjan

2. Det betyder jätte mycket när ni kan dela hemligheter, men om hon berättar något för dig. Så håll det för dig själv!

3. Kyss henne långsamt

Detta är ett exempel på vad tjejer vill ha hos en kille. Men oavsett hur många gånger ni uppdaterar eran facebook status så bryr sig inte killar om de. Antingen gillar ni oss så som vi är eller så skit i de. Tycker bara de är löjligt att skriva sånt här, det fyller ju ingen mening. Sorry tjejer. Säger nu för guds skull inte att vi killar är bättre på något sätt utan säger bara något jag tänk länge på.

Tjejer, sluta fota er själva i bikini och lägg upp på facebook om ni sen ska klaga på att killar behandlar er som horor.

Av AnnaEllinor

Girls, you know we love you.

RSS 2.0