Sommar igen 28/6

Nu har sommaren kommit igång med varma dagar och långa nätter. Solen är framme och nästan inga moln på himmlen. Dock har jag inte varit på stranden än men det kommer väl snart. Mamma ska iväg snart och ta bort stygnen efter operationen. Och jag väntar på ett sms från Felicia. Om inte så får jag väl städa idag kanske kolla ett avsnitt på Desperate Housewives. Jag har börjat om igen på första säsongen.

Kram på er<3

Tråkig dag 23 Juni

Hejsan på er 

Nu har jag tråkigt alla är borta, Vart vet jag inte. Men jaja man har ju datan till godo så man kan alltid hitta på något. Annars idag så har jag varit med Moa och spelat strandtennis UTE! Det var längesedan man var där men kan bero på vädret. Inget sommar väder inte. Men nu ska jag inte prata väder utan ska smsa lite med undrebara Ida


Hej då så länge<3


5 Juni



Hejsan på er!
Ja idag var det föreställning på smedjan med Pjäsen Chokladbollar och gelehallon. 
Allt gick bra förutom första föreställningen då vi tappade bort oss i en scen. Vi lyckades ändån med hjälp av lite fantasi hehe. Dagen som varit så rolig fick tyvär ett slut. Vi grillade hamburgare och ja även lite chips eller det var mest jag. Efter maten så åt vi godis det var ju lördag. Sista stunden lekte vi pantgömme.


Kommer sakna er alla <3


2 juni

Ja man har jätte roligt här hemma! visa ingen respekt till mina föräldrar är ni snälla för det är dom fan inte värda!!!! Någon som har ett nummer till socialen så ring!! Överdriver nu men dom är så jävla jobbiga.

RSS 2.0