21 Januari

Orkar nog inte skriva om gårdagen så jag hoppar över till denna. Orkade inte gå upp idag. Kändes så konstigt på något sätt. "Orkade inte gå upp" Jo det är såklart att jag gick upp men det kändes sorgset. Jag tänkte att dagen inte kan bli en sådan dag då man blir glad men så kommer nyheten att vi fått lägenheten. Den 1 maj ska vi flytta in så det dröjer ju ett tag men jag kommer att sakna våran nuvarande 3:a på det finaste kvarteret på herting. Vi budade 865 000 kr så det var inte så dyrt. Men pengar är pengar och det är inget man gör för skojs skull.

Jag vill även tacka min gudmor Lotta som också var intreserad av den men hoppade ur för oss. Så tack.

19 Januari

Jag är orginel jag är inte någon fjortis eller härm apa som vill vara som alla andra. Jag står för vem jag är och är inte rädd för att uttrycka mig. Så bara så ni vet allt som ni pratar skit bakom min rygg go to hell eller något. För att jag är äkta och är stålt över att inte vara som en idiot i mängden. så fatta innarn jag .... Okej jag vet inte men alvarligt fatta. Är det tydligt nog eller ska jag säga något mer?

Är glad över vad jag skrivit för en gångs skull

HAr haft hem studie dag men har inte pluggat så mycket. HAft annat i skallen som ni kanske läste. men så klart jag har pluggat bara inte mycket men lagom. Lagom jobbig dag men inte så konstigt kanske. Begravning imorgon usch!

8 Januari

Idag passar jag min och vår allas Dion. Men annars så e det nog moa mest som leker med honom men han är snäll. Han har sovit i unge fär en och en halv timme. Han har varit rätt så gnällig men han var nog mest trött. men han är för söt. Har inte kommit ut idag men har inte haft lust. Skolan börjar snart så då återgår allt till det normala ändån. Undrar vad som händer då? Och om ungefär ett halvår ska vi ha föreställning. Orkar inte vänta. Jag kan visa upp allt i Mars men vi ska vänta till Maj. Men jaja.


7 Januari

Idag fyller världen sötaste kille år nämligen Dion. Så ett stort Grattis på Din ett årsdag. Skulle kommit över med ett kort men var inte hemma. Var hos Felicia. Jag fick gå på en skogspromenad med hela emsablen. Även om det inte det var så länge. Och fick köld skador. ( Inte alvarligt talat för er som inte för står er på sarkasm) Men det var kallt. Vi skulle nämligen åka pulka. Åkte inte. Jag var inte förvarnad. Så jag kom där i mina Jeans och tunna vantar. Men så hade jag ialla fall långkallsonger så det var inte så farligt. Och så blev jag medlem på Facebook. (osäker på stavningen)

RSS 2.0