Studiedag

Hej på er alla.
Idag har jag haft studiedag. Och för att fira det åkte jag. Moa och Mamma till Gekås. Jag är väl inget stort fan av gekås men om man ska handla något så finns det alltid mer. Idag köpte jag iallafall en vinterjacka. Vet inte om den är någon höjdare  men man slipper åtminstonde leta efter jacka mer.

Jag och mamma var även på JC. Jag skulle köpa ett par chinos. Dom andra hade blivit för små. Men nu finns det bara en sak jag letar efter och det är blåa chinos. Men det kommer la någon stans. Någon gång.
Vi gick även in till Kapphal och letade. Jag hittade faktiskt något. En stickad tröja. Randig men i många färger. Precis så som jag gillar det. men vi köpte inte den. tyvärr fanns den inte i min storlek och så kostade den lite för mycket enligt mamma.Men jag har haft det kul ändå.

Kram på er<3

Välkommen till verkilgheten

Hej på er. Innan i veckan har jag inte vetat/fattat att jag har funits. Det är inte så att jag känt mig utanför men jag har bara känt mig borta. Jag vet inte kanske är det choken att ha egen data eller något annat. Men hur som helst så känner jag att jag nu äntligen börjar fatta vilken värld jag lever i. Eller så sover jag bara.

Drömde det sjukaste i dag.
Orkar inte gå in på det så där utnaj ag nöjer mig med att bara säga att jag drömde något sjukt.
Idag har jag, eller jag. Pappa och Mamma fått igång internet till min data så nu känner jag att mitt rum är perfekt.
Tack för det får jag väl skriva.

Ha det nu så bra<3

Data

Hej på er!!
Nu har det äntligen hänt.... Jag har fått min Data!!
det är en Mac book och jag bara älskar den. Har bara internet i skolan så det blir datan på rasterna. om jag ska vara ärlig igen så gillar jag inte det. jag tycker att det var mysigt när man var tillsammans på rasterna men nu så är det ända sättet att umgås är via skype,msn eller något annat.

Tycker iallafall det är jätte mysigt att få ha en egen data.
Kram på er<3                                 

Puhh!

Om jag ska vara ärlig så orkar jag inte en dag till i skolan men nu är det ju helg så nu får jag villa ut.
Jag har varit duktig denna vecka om jag får skryta lite. På gympan i onsdags gjorde jag tre mål på innebandyn.(stavning) Ja men inget glatt kommer ju utan en liten tråkig sak. Jag fick en kllubba mot ansiktet så nu har jag ett stort blåmärke på ena sidan av läppen. Jag är jätte nöjd. Sen har jag slagit i huvudet också så jag har en liten bula i pannan. Men jag ska inte tjata. Jag är jätte nöjd med veckan för att jag har haft kul.

Men nu förstår ni att jag bara längtar till en sak. Måndag!!!
Ja jag vet hur det låter men vi får våra egna datorer då. Allt försvinner på måndag. Gympan och alla andra tråkiga ämnen + vi slutar en timme tidigare.

Kram på er alla<3

Yeay!! :D

Hej på er.

skola idag-.-
Men den gick fort idag så vem är jag och klaga. Måste plugga No men orkar inte. Men alvarligt när kommer jag ha användninga av läran om akustik? (Ljud) Jo jag vet att om man har för högt i hörlurarna kan man få kortvarig tinitus(stavning)

Men när vi nu pratar om ljud måste jag väl säga det som är det som gjort dagen värd att kalla en lyckad måndag. Jo Pappa kom precis hem med Katy Perrys nya skiva "Teenagedream" Så nu blir det att lyssna på den några gånger.

Ha det bra alla<3


5 Oktober!!!!

Nu är jag utomjordiskt glad!!

Jo det är så här att jag fått reda på att Desperate Housewives börjar den 5 oktober :D
Jag längtar ihjäl mig.

En annan sak e att desperate Joel har nu fått ett bestämt datum.
27/9 på www.desperatejoel.blogg.se
Så nu är jag glad och nervös.

Ja det var nog inte mer^^
Kram<3


HejHej 10/9

Nu har jag varit jätte seg på att skriva men nu kommer iallafall några nya inlägg :D

I tisdags var det skolfoto-.- Jag blev ju som vanligt jätte snygg på klassbilden om man jämför med alla andra såklart ;) Jag hade på mig Lollo<3Amanda bandet och det säger ju mycket. Bandet är rosa om någon undrar^^

Efter att ha sett ut som en fjortis blev det porträtt blider. "le till familjen där hemma!" sa han. Jag gillar skolfoton i vanliga fall även om jag vet att jag aldrig blir bra men endån. men jag upptäkte att jag har bullkinder>.< dom är jätte gulliga men kanske inte om man vill se snygg ut. Men nu ska jag sluta klaga. Det blir jätte bra.. tror jag X)

 Ha det bra alla<3

RSS 2.0