Yes!

Hej alla ledsen för jag inte la ut något innan men ni vet skolan tar mycket tid.
Hoppas att ni lkan förlåta mig.

Men idag så är jag glad och lite nervös, Jo idag ska jag klippa mig. Jag har tänkt mycket på det här och jag vet inget om hur jag ska klippa mig. Jag känner bara det att jag måste hitta en ny stil eller så. Har till och med pratat om att färga håret rött. Det kommer jag aldrig att göra. Jag behåller det blonda hår jag har nu. Men hur ska min nya frisyr vara då?
Äsch den som vet det är en ängel! Men nu ska jag ta på mig lite andra kläder än pyjamas och sen bär det av till frisören.

Ha det bra alla :)

Jaaa!

Nu är äntligen Hemkunskaps provet avklarat! Känner mig lättad. Ska skriva ett till inlägg sen.

Men nu måste jag gå tillbaks till hemkunskapen för att se på en film-.-
Orkar inte. Hk är ett ämne där man ska laga mat tycker jag!


Nah...

Uscha imorgon är det hemkunskaps prov. och på frdag är det spanska. förra veckan tror jag att det var SO. Jag känner mig helt förstörd. man ska plugga på allt och lite till och man får ju inte glömma alla läxor som kommer också! Att gå i 8:an har blivit mer jobbigt än vad jag trodde. Men stressar förmycket det gör jg nog men jag vill ha bra betyg, jag vill få bra på proven och läxförhören. Det är inte enkelt. Och så finns det så mycket man vill hinna med som man inte hinner med. Jag kan tex. knappt va med kompisar för då hinner jag inte plugga. Plugga plugga plugga! Det är allt livet handlar om nu-.-

Igår var det säsongs start på DH, tittade såklart och jag älskade det nya avsnittet. Jag tror att säsong 7 kommer bli en av mina favorit säsonger. Kan knappt vänta tills nästa avsnitt. Det ända tråkiga är att nu när DH börjat igen så är det ofc höst.

Kram på er<3

RSS 2.0