20 Juli Liseberg

Japp nu har jag varit där jag inte varit sedan 5:an. Jag var där med Felicia och Isolde. Isoldes syster körde oss så en applåd för henne!

Det var bara Isolde som van två center. Men vinna är inte allt jag åkte mycket... vänta det är en lögn. Jo det var 40-minuters köer till det mesta så. Men jag vet varför. Jo det är ju Gothia cup nu så!

Men det bästa jag mins från dagen var allas ryggar. Haha nej kolorado! Älskar den. Vi fick så många skratt ibåten. Isolde hade mest roligt tror jag när vatten sprutorna träffade henne tre gånger eller var det nu va.  Jag ville bli blöt men blev inte det...Sablans tur jag har!!! Men ja allt har ett slut precis som det här inlägget. Har inte så mycket mer att skriva nu så Hej då så länge.


Beach 2010

Nu har jag tagit mig friheten att gå till stranden! Ja jag vet vad ni tänker just nu " Joel har väl aldrig gått till stranden" men idag var det första gången på hela sommaren. Jag känner mig stolt. Jag var nere med Pappa, Jörgen, Fillipa,Rasmus;Hugo och Emilia. 

Statestik(stavning)

Badat////Timmar
3 gånger/// Över 5 timmar

Ja som ni ser har jag gjort en heldag på stranden. Men det kostade minsan!! Jag har bränt mig pga att min lilla syster hade solkrämen hos sig!

Jaja nu är jag lite brunare/Rödare! så nu är jag redo för att träffa min bby<3

Kram på er alla

Lite tidigare än vanligt

Usch idag har jag gjort något som jag inte gjort på hela sommar lovet jag har gått upp innan 9!
Okej egentligen gick jag upp cirka 6.37. Jag e inte normal. Annars idag vet jag inte kanske kollar Dh eller går jag och solar lite...Usch sola vilka hemska tankar jag har nu!

Hahaha ha det bra<3


RSS 2.0