Over the Rainbow 21maj

                                                                 
Hej idag har man gått och sett en musikal i Falkhallen. Det var min snälla moster Lena som tog med mig och Moa på den. Mormor och Morfar var också med. Den var jätte bra med tanke på att jag aldrig sett filmen Trollkarlen från Oz innan. Den var som sagt jätte bra. Hahaha vad ska jag skriva nu då? Jaja den iallafall var jätte bra.



                                                              


9 Maj

Hej på er jag har varit på Ikea lite idag och köpt en matta,en ny kudde och så en defeckt klocka. Jag vet en defeckt klocka!
Annars en bra dagSynd att det är skola imon 
hej då<3


5 Maj

Nu har vi bott här i 5 dagar och jag trivs jätte bra. Men det är lite tyst. Jag håller med om att Herting är det bästa stället att bo på. Annars så är här som vanligt med stress och glädje. Som ni kanske märker så har nu vi fått igång datorn jippy XD Nu är det bara 6 veckor kvar i skolan sen är det sommar lov. Det var bara en sak jag kom på.


Kanske en lite dålig bild på mitt rum<3


1 Maj

Hahaha yes nu flyttar man till Västragärdet och få eget rum. Det ska bli jätte skönt med det. Det var jätte snällt av er alla att hjälpa oss och specielt moster Lena som gjorde en jätte god soppa. Dagen gick för övrigt jätte långsamt trots att Min andra Moster MariLoise tyckte att vi började sent med flytten. Avslutningen på dena fantastiska dag blev att vi gick och åt thaimat och senare mysade vi framför tvn. Det värsta var nog att vi inte hade någon fjärkontrol O.o

Tack så mycket för hjälpen<3


RSS 2.0