Sluta sätta press tjejer....

Varje dag på facebook kommer en hel drös med statusar upp som handlar om hur killar ska behandla tjejer. Det kan vara allt möjligt som de här:


Tjejer bör tänka på samma sak när de gäller killar.



finns något som heter privatliv, bara för att man är tillsammans så ska man inte dela varenda liten detalj av varandras liv. Och ni tjejer skulle aldrig få för er att säga något sånt till er kille.


Dags att börja tänka om på ditt val av killar.

Tjejer, jag älskar er för en massa anledningar men tyvärr så kan ni va ganska "Uttjatade". Snälla killar får inga tjejer men dumma killar får alla tjejer och ändå gnäller ni tjejer på att de inte finns några bra killar. Dags att inse tjejer, ni är dåliga på att välja killar.

1. Tjejer älskar när killar håller dem runt midjan

2. Det betyder jätte mycket när ni kan dela hemligheter, men om hon berättar något för dig. Så håll det för dig själv!

3. Kyss henne långsamt

Detta är ett exempel på vad tjejer vill ha hos en kille. Men oavsett hur många gånger ni uppdaterar eran facebook status så bryr sig inte killar om de. Antingen gillar ni oss så som vi är eller så skit i de. Tycker bara de är löjligt att skriva sånt här, det fyller ju ingen mening. Sorry tjejer. Säger nu för guds skull inte att vi killar är bättre på något sätt utan säger bara något jag tänk länge på.

Tjejer, sluta fota er själva i bikini och lägg upp på facebook om ni sen ska klaga på att killar behandlar er som horor.

Av AnnaEllinor

Girls, you know we love you.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0